Tornar

The MEAM Hall

107 artistes internacionals en petit format

El Museu Europeu d'Art Modern obre un nou espai expositiu, amb l'obra d'autors figuratius, tant emergents com consagrats.

El MEAM, Museu Europeu d'Art Modern, inaugurarà divendres 24 de març a les 20 h The MEAM Hall, un espai que acollirà una exposició col·lectiva amb un total de 119 obres de 107 artistes internacionals, tant consagrats com emergents. El nexe d'unió entre ells és que són artistes figuratius. A més, les peces mostrades són totes de petit format.

L'objectiu d'aquest nou espai, al pati d'entrada principal del Palau Gomis, és fer accessible al públic el treball dels artistes figuratius, visibilitzar-ne les obres, i que les puguin conèixer "col·leccionistes, amants de l'art i interessats en art original", expliquen des del MEAM. Si es vol assistir a la inauguració de The MEAM Hall, cal adquirir una entrada anticipadament.

El MEAM va obrir les portes el mes de juny de 2011 impulsat per la Fundació Privada de les Arts i els Artistes, nascuda el 2005 per a la promoció dels artistes figuratius. El fundador del MEAM va ser José Manuel Infiesta. En el manifest del museu es pot llegir: "I és que l'art ha de ser assimilable per part de l'espectador, ha de ser capaç de parlar el seu llenguatge, de generar-li il·lusions, de despertar admiració, d'obrir la caixa dels somnis. L'art ha d'anar dirigit a l'home del carrer, no a l'erudit ni a l'especialista. L'art ha de parlar el llenguatge del poble, no el dels acadèmics". Té col·leccions permanents i també organitza mostres temporals, així com cicles de concerts, tallers, presentacions literàries i altres activitats.

Les obres que inauguraran The MEAM Hall les trobareu en aquest espai fins al 24 de setembre. Més informació, en aquest enllaç.

 

Data de publicació: Dijous, 23 març 2023
  • Comparteix