Tornar

Tallers d’hivern Centres Cívics

Inscripcions obertes per als tallers d’hivern

Apunteu-vos als tallers del 2023!

Any nou, vida nova! Ha arribat l’hora de complir els propòsits que teniu pensats de cara al 2023. Posar-se en forma, aprendre nous idiomes, adoptar una dieta més saludable, ampliar els coneixements sobre un tema concret, aprendre a tocar un instrument, dedicar temps a cultivar una afició... Acosteu-vos a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona i exploreu l'amplíssima oferta formativa d'hivern!

Els centres més matiners van obrir el període de matriculacions just a final de novembre, mentre que la gran majoria s’ha esperat a tornar del súper pont de desembre. D’altres equipaments no obren fins després de les campanades d’any nou o fins i tot n’hi ha alguns on us podeu apuntar coincidint amb l’inici del trimestre escolar.

Si ja heu donat un cop d’ull als centenars i centenars de tallers i cursos que podreu seguir a partir de gener, ara és el moment de formalitzar les inscripcions! Podeu fer-ho des del taulell d’informació de cada equipament o bé còmodament des de casa, a través dels aplicatius en línia que trobareu en aquesta taula. Si no sabeu ben bé com funciona, doneu un cop d'ull a les guies il·lustrades i segur que us en sortiu en un tres i no res!

Tingueu en compte els descomptes per a persones en situació d'atur, persones amb discapacitat o malalties mentals, titulars del Carnet Jove, famílies nombroses o monoparentals que ofereixen alguns equipaments. I fins i tot alguns centres apliquen descomptes si us apunteu a un segon taller! Pregunteu-ho abans de fer efectiva la matrícula. En el cas d'optar a una d'aquestes ajudes, cal matricular-se presencialment.

Recordeu que durant aquestes dates també us podeu apuntar als itineraris, visites i excursions del primer trimestre del 2023.

Data de publicació: Dilluns, 12 Desembre 2022
  • Comparteix