Tornar

Imatge de l'activitat Em roda el cap

Quina planta ha emmetzinat la merla?

Gaudeix d’una visita diferent al Jardí Botànic seguint les pistes d’aquest joc pensat per a infants de més de 5 anys acompanyats de tota la família. 

“A la merla del Jardí li roda el cap!”. Aquesta és la frase que ens crida l’atenció quan entrem al Jardí Botànic de Barcelona i que ens proposa una manera divertida i entretinguda de fer la visita, sobretot per als infants de més de 5 anys i les persones que els acompanyen. 

Es tracta d’un joc de pistes que ens convida a descobrir quina de les vuit plantes que ha picotejat la merla li ha provocat el malestar que té. A mesura que fem el mateix recorregut que l’ocell i descobrim tots els secrets del Jardí Botànic, en cadascuna de les vuit plantes trobarem una pista que ens acabarà portant a descobrir quina ha provocat l’emmetzinament a la merla

Per jugar-hi només necessiteu un dispositiu mòbil propi amb connexió a Internet. En arribar a les taquilles, trobareu el codi QR que haureu d’escannejar i que us permetrà seguir aquest joc autònom que complementa la visita. Cada pista haurà de ser resposta amb un codi numèric que trobareu a les cartel·les de les plantes i que introduireu a través del QR. Finalment, quan ja l’hagueu resolt, haureu d’emplenar un formulari de resposta i sabreu si és la correcta!

Aquesta és una de les activitats d’Edunat, el projecte educatiu del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, que treballa per fomentar el diàleg entre acció, comunicació i reflexió, ja des de ben petits, per animar tothom a experimentar per posar a prova les hipòtesis, reflexionar sobre les pròpies descobertes, reformular els models i comunicar-los.

El preu de l’activitat està inclòs en l’entrada al Jardí Botànic, que és de 5 €, la general. Consulteu aquí les entrades combinades i reduïdes, així com altra informació pràctica per visitar el Jardí Botànic. Per fer concretament aquesta activitat, no cal reserva prèvia.

 

Data de publicació: Dimecres, 21 Juny 2023
  • Comparteix