Tornar

Els cinc joves integrants de la formació retratats al carrer

Joves valors de l'escena punk-rock, a la Bàscula

Les bandes Strange Boyz i Plutón protagonitzen un concert doble.

A pop, a rock i a punk-rock. A tot això sona aquests dies l'Espai Jove la Bàscula, un viver de valors emergents de l'escena musical en el qual, el divendres, 10 de febrer, podreu escoltar dues bandes que tenen en comú les intencions punk: els Strange Boyz i els Plutón.

Tot passarà a l'Espai Jove la Bàscula, un equipament situat al carrer del Foc, a la falda de Montjuïc, que aplega talents musicals dels barris de la Marina, però també de tot el districte de Sants-Montjuïc i del conjunt de la ciutat. Amb equips tècnics que es posen a disposició de les bandes i els projectes musicals que ho necessiten, aquí neixen moltes propostes artístiques a tenir en consideració.

Entre aquestes propostes, la dels Strange Boys, una banda de pop-rock-punk  formada a Barcelona l'any 2021 per uns músics que es confessen "amants de les granotes", un amfibi que fan servir com a imatge de la banda. La música d'aquests cinc joves artistes es basa en un so accelerat, el que fan servir, per exemple, en temes com Gente de mierda que segur que fan sonar en el concert de la Bàscula. Si us sonen, potser és que els vau veure al Pinya Summer Fest de l'Hospitalet de Llobregat, on van quedar finalistes.

Amb ells, Plutón una banda de punk-rock que formen quatre nois d'entre 17 i 20 anys. Baix, bateria, guitarra i veu formen part del so de la formació, que a finals del 2022 va editar un primer tema autoproduït: Blas. Tracta sobre un addicte a l'heroïna de Sant Joan Despí, així que ja veieu que aquests nois no us parlen de la cara més acolorida de la vida, sinó que apliquen el seu rock a retratar, amb tota la cruesa del punk, el món que ens envolta.

Si voleu saber com sonen dues noves formacions de l'escena del pop i el rock punk més emergent, teniu una cita a l'Espai Jove la Bàscula, però abans de venir consulteu al seu web tota la informació sobre la cita.

Data de publicació: Dilluns, 06 Febrer 2023
  • Comparteix