Tornar

Retrat de l'artista amb una gorra i mirant a càmera

Kamaal Williams en directe, en una nova sessió de Jazztronica

El Go Beach Club, a tocar del Fòrum, acull una sessió amb grans artistes convidats que combina el jazz i l’electrònica.

Els sons jazzístics, enriquits amb elements electrònics, són la base d’unes sessions que combinen la música i la gastronomia i que, en la nova cita que ens porta la primavera, duu al Go Beach Club una pila d’artistes, entre els quals un Kamaal Williams que, en format de directe, presenta amb la seva banda l’últim EP que ha editat, Everything in its Right Place, que farà sonar a tocar del mar.

Teniu una cita doble, els dies 6 i 7 d’abril, al Go Beach Club, un espai de quatre plantes situat davant del mar que en cap de setmana esdevindrà un temple de la música on podreu ballar tot el dia, entre les 12 i les 22 h.

Se n’encarrega Kamaal Williams, però també  llegendes de la història de la música house que també participen en aquesta sessió de Jazztronica: des de Terry Hunter, fins a altres artistes de culte com Flamingosis i Soichi Terada, entre d'altres.

No us perdeu la sessió de Hunter, ja que és un DJ i productor de house de Chicago que porta darrere els plats des dels anys noranta, així que coneix millor que ningú els ritmes que fa sonar. Amb ell, el DJ de Nova Jersey especialitzat en música dance Flamingosis. Segur que fa sonar temes de Better Will Come, l’àlbum que traurà el mes de maig, com ara aquest, que sona a música disco de dalt a baix: Feel Yourself.

El compositor de música electrònica japonès Soichi Terada (si heu jugat a Ape Escape, el coneixeu, segur). Acaba d’editar Apes in the Net aquest mes de març, així que segurament farà sonar temes com el molt industrial Specters Factory, Coaster o Haunted House.

A més d’aquests músics, encara hi ha més convidats sorpresa. No us els perdeu, però abans de venir consulteu el web de Jazztronica i compreu les vostres entrades.

Data de publicació: Dimarts, 02 Abril 2024
  • Comparteix