Tornar

Fotografia dels tres actors que interpreten ‘Private’ asseguts a un sofa.

Els límits de la intimitat, a ‘Private’

Una obra de nova creació, dirigida per Ramon Bonvehí, us espera a la Sala Gran del Teatre Gaudí amb quinze funcions fins al 24 de setembre. 

La privacitat dins la convivència és una de les qüestions que explora el muntatge Private, dirigit per Ramon Bonvehí amb text de Daniel J. Meyer. Us submergireu en la història de dos joves que han de viure en un espai limitat. La convivència desfermarà múltiples situacions, totes pròpies del nostre temps, que us faran reflexionar. El Teatre Gaudí us espera per veure-la de l’1 al 24 de setembre.

Els dos joves, la Laura i l’Albert, interpretats per Cristina Terzi i Martí Castellarnau són cosins llunyans, però, amb motiu de la mort de la mare de la Laura, esdevenen germans i viuen amb la mare de l’Albert, interpretada per l’actriu Sílvia Sabaté. El fet de viure en un pis petit, limita l’espai d’intimitat i es converteix en un problema que possiblement també vosaltres haureu experimentat. A partir d’aquí, sorgeixen tot de temes dins d’una realitat de dos joves que viuen en una gran ciutat globalitzada i que han crescut entre xarxes socials, en una era digital en la qual també tenen molt a veure les qüestions de l’exposició i la intimitat. 

Private també indaga, per mitjà de la realitat de la Laura i l’Albert, sobre assumptes com els vincles entre les persones, els límits de la comunicació, la sexualitat, el gènere, l’amor, els abusos, la família i la confiança. Presenta una realitat quotidiana dins d’una societat marcada pels prejudicis i els estigmes que produeixen patiment a molta gent.

Si voleu gaudir d’una obra de teatre que explora qüestions properes i presents en la nostra quotidianitat, aprofiteu d’anar al teatre amb la família o els amics per veure Private, de l’1 al 24 de setembre, amb funcions de dijous a divendres a les 21 h o bé, els diumenges a les 18 h. El preu de les entrades és de 15 € (en línia) i, si voleu comprar-les, podeu fer-ho des del web del Teatre Gaudí.

Data de publicació: Dimarts, 29 Agost 2023
  • Comparteix