Tornar

Un fragment d'una de les imatges de l'exposició que mostra un home nu descendint des d'un moll cap al mar agafat d'una corda

El mar, convertit en protagonista a Visualkorner

Exposició d'obres del fotògraf Christian Navarro.

L'espai de fotografia Visualkorner acull fins a l'1 d'abril la primera exposició en solitari del fotògraf Christian Navarro, El mar i tu, en la qual presenta retrats i imatges de paisatges que tenen en comú el protagonisme del mar.

Christian Navarro és un fotògraf documental i de moda de Barcelona. Ell mateix explica que, com la ciutat on ha nascut, té una certa indiferència i esperit despreocupat que reflecteix en les imatges que copsa i que sempre tenen un caràcter no intrusiu.

De fet, durant més de deu anys Navarro es va situar a l'altre costat de la càmera, és a dir, treballava com a model, una experiència que li ha servit d'escola. Quan es va decidir a agafar la càmera entre les mans, es va fixar en fotògrafs de moda com Peter Lindbergh o bé en el fotògraf de l'agència Magnum Photos Christopher Anderson.

Així, va començar a fer un seguit de fotografies que pretenen copsar moments de vida o bé aquells gestos o situacions que resumeixen una escena o ens parlen clarament sobre un assumpte qualsevol. És un intent d'encapsular moments en el temps i convertir-los en permanents.

Ho fa un cop més en imatges com la de la fotografia (un fragment de Patricio, que mostra un home despullat descendint cap a l'aigua per una corda) o en altres que mostren paisatges marins i personatges que surten de l'aigua o que s'hi llencen, tot en un acuradíssim blanc i negre.

Si voleu veure com retrata Christian Navarro el mar i les persones que hi tenen relació, veniu a veure El mar i tu a Visualkorner, però abans consulteu la informació sobre l'exposició i l'artista al web d'aquest espai d'art.

Data de publicació: Dimecres, 15 març 2023
  • Comparteix