Tornar

Centenars de persones segueixen simultàniament una classe de fitnes en una edició anterior de la festa

Una Mercè en plena forma

Traieu-vos la son de les orelles i comenceu a fer esport o, com a mínim, veniu a veure com altres persones el practiquen. Aquesta és la Mercè més esportiva.

La música, la tradició i les arts de carrer són grans protagonistes de la Festa Major de Barcelona, però hi ha convidats a la celebració que la viuen d'una altra manera: competint en equips o posant a prova les seves capacitats físiques de manera individual en algunes de les moltes activitats esportives que estan programades durant les festes de la Mercè.

I és que la Festa Major és esport. Si ho dubteu, només heu de recordar que una de les activitats més populars, que fins i tot atrau gent de fora de la ciutat, és la Cursa de la Mercè, una competició atlètica amb modalitats diverses (hi ha una cursa adaptada per a persones amb discapacitat intel·lectual o mobilitat reduïda) que proposa als i a les esportistes un recorregut de deu quilòmetres que comença a l'avinguda de Maria Cristina. 

La Cursa se celebra el diumenge, 18 de setembre i, com cada any, té un caràcter solidari. Enguany, destina els diners de la inscripció (5 € per persona) a la Fundació Catalunya d’ELA Miquel Valls.

Entre la resta d'activitats esportives de la Mercè 2022, algunes de tan populars com la Festa del Fitnes (a la foto; cal fer inscripció), que enguany torna a l'avinguda de Maria Cristina, a Montjuïc, i que el dissabte, 24 de setembre, us suggereix que us poseu en forma en una sessió multitudinària.

Entre la resta de cites, una Jornada Inclusiva (diumenge, 25) que us permetrà conèixer les modalitats diverses d'esports adaptats. A més, la ciutat també acollirà durant aquests dies altres esdeveniments com el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Futbol Sala ACELL, la primera edició del festival de fitnes inclusiu Wodcelona (al parc del Fòrum, del 16 al 18 de setembre), l’Extreme Barcelona (també al parc del Fòrum, i també del 16 al 18 de setembre) o el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Ciclisme en Pista, entre d’altres.

Si voleu viure en primera persona la Mercè més esportiva o si voleu veure com d'altres persones practiquen esport en unes competicions apassionants, consulteu tota la informació sobre els activitats esportives al web de la Mercè.

Data de publicació: Divendres, 23 Setembre 2022
  • Comparteix