Tornar

Els cinc integrants de la banda retratats en exteriors

Metal barceloní i solidari

Tres bandes de rock dur protagonitzen un concert a la Sala Upload a favor dels nens i nenes que pateixen càncer i les seves famílies.

El rock, convertit en un instrument de solidaritat. Us demostren com les tres bandes barcelonines de metal rock, Redshark, Tort i Löanshark, que participen el dissabte, 3 de desembre, en el concert solidari Metall pels Xuclis a la Sala Upload del Poble Espanyol.

Com a beneficiari de la recaptació de la taquilla, Afanoc, l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, i un dels projectes estrella d'aquesta organització: la Casa dels Xuclis. És un espai en el qual es poden estar-se les famílies dels nens que venen a Barcelona des d'altres ciutats per tal de sotmetre's a tractaments oncològics. I és que, al trauma que suposa la malaltia, sovint s'afegeix la dificultat de fer front a la despesa d'un allotjament proper al centre de tractament i amb les condicions adients. 

La Casa dels Xuclis fa la vida més fàcil als qui passen un mal moment, d'aquí que tres bandes de metal barcelonines no hagin dubtat a oferir el seu talent per donar una empenta més a un projecte solidari pensat per "xuclar" els problemes i les males vibracions d'uns nens i unes famílies que ja en tenen prou amb fer front al dia a dia.

Al concert tindrem la possibilitat d'escoltar els Redshark (a la fotografia), una banda barcelonina que acaba d'editar el disc Digital race, que segur que faran sonar en el concert al Poble Espanyol. Amb ells, pujaran a l'escenari els Tort, una altra banda de la capital catalana que està dedicada a l'sludge metal i el doom metal i que toca amb un nou baix, després d'un canvi de formació. Segur que interpreta algun dels temes del seu últim disc del 2019, Void Addiction, o de l'split (un disc compartit entre dues bandes) que van editar fa poc amb els Blazer i que van titular Split On Your Grave.

Completa el programa de la nit de metal de la Sala Upload la banda Löanshark, un projecte dedicat al heavy metal dels anys 80 que ja es va donar a conèixer el 2018 amb The Warning Sessions i posteriorment amb dos singles. El 2021 passat van reeditar tots aquests primers temes a The Gangland Tapes, que segur que us faran escoltar durant el concert.

Si us voleu omplir les orelles de metal barceloní d'alta qualitat i, a la vegada, contribuir a una causa solidària, veniu a escoltar aquestes tres bandes de rock al concert Metall pels Xuclis, però abans consulteu al web de la Sala Upload tota la informació sobre l'esdeveniment.

Data de publicació: Dimecres, 30 novembre 2022
  • Comparteix