Tornar

Peça d’Antoni Gaudí a la mostra permanent del Museu del Modernisme

Mobles, pintura i escultura al Museu del Modernisme

L’exposició permanent del Museu del Modernisme de Barcelona permet veure peces de mobiliari excepcionals.

El Museu del Modernisme de Barcelona, l’únic museu d’Europa dedicat al modernisme català, gaudeix d’una mostra permanent de mobiliari d’aquest estil acompanyat d’altres peces de pintura, escultura i arts decoratives que la converteixen en una exposició completa i excepcional. Pel que fa al mobiliari, hi destaquen creadors com Joan Busquets i Gaspar Homar, a més de l’espai Univers Gaudí, on hi ha peces del mestre del modernisme, tant de mobiliari com d’altres arts decoratives. Les peces de pintura i escultura completen la mostra i donen una visió global a aquest moviment artístic tan important a Catalunya, que posen  sobre la taula altres autors imprescindibles com Santiago Rusiñol, Josep Llimona, Eusebi Arnau o Ramon Casas.

Ramon Casas és, sens dubte, una de les figures més destacades del modernisme català. Considerat l’impulsor del moviment pictòric a Catalunya a finals del segle XIX, la seva pintura és un clar exemple del modernisme simbolista. El museu dedica un espai a aquest pintor, dibuixant i cartellista que, juntament amb Rusiñol, va suposar un abans i un després en la bohèmia de l’època.

El preu de l’entrada general és de 12 euros. Podeu visitar les exposicions permanents dins l’horari del museu, que podeu consultar aquí, juntament amb altra informació pràctica.

Data de publicació: Dimarts, 25 Agost 2020
  • Comparteix