Tornar

Retrat del músic en una platja

Nova descàrrega d'optimisme de Caïm Riba a l'Heliogàbal

Teniu un mal dia? Veniu a escoltar en Caïm Riba i els temes carregats de positivitat del nou disc, El racó dels pensaments.

Un espai petit, íntim i recollit del barri de Gràcia és l'escenari perfecte per a un concert acústic del músic Caïm Riba. Presenta un treball nou que aposta per l'optimisme, com ja feia en el llarga durada immediatament anterior. Voleu que us posin un somriure a la cara? Doncs veniu el dijous, 23 de novembre, a l'Heliogàbal.

És una nova cita amb un músic (a la imatge. Foto: Tina Comadevall) representant de les generacions actuals d'una nissaga artística que comença en els poetes Carles Riba i Clementina Arderiu (els seus besavis), continua amb el seu pare, el desaparegut Pau Riba, pare del rock i de la psicodèlia catalana (la mare era la fotògrafa Mercè Pastor), i continua en la seva persona i en la del seu germà, en Pauet, primer com a integrants del grup Pastora i, després, també en solitari.

No fa tants mesos que el vam veure en aquest mateix escenari presentant els temes de Llunes de Plutó, un disc que va veure la llum durant la pandèmia i que va néixer després que l'artista superés un problema greu de salut. D'aquí el to optimista i alegre, carregat de ganes de viure, que tenia aquell treball, al qual ara s'afegeix un altre d'igualment positiu.

És El racó dels pensaments, quart disc en solitari de l'artista que ha aparegut enguany i que consta d'una desena de cançons d'estils diversos, però especialment alegres, combinades amb temes més pausats i més íntims, com ara el que dona títol al disc.

Com que és una actuació en directe, no gaudireu de les aportacions del també músic Halldor Mar, que en el disc es permet fins i tot fer rap. Això sí, en la presentació en directe del treball en format acústic Caïm Riba tindrà la complicitat de dos grans músics que comparteixen nom de pila: Àlex Tena, de Jarabe de Palo, i Alexandre Rexach, de Glaucs. Res no pot anar malament amb tan bona companyia. Ho veureu mentre sonen temes com La reina de la ciutat, Ja ho tens, Crida o Els dies es fan curts

Si voleu sentir en directe els temes més nous de Caïm Riba, veniu a l'Heliogàbal, però abans consulteu al web la informació sobre el concert.

Data de publicació: Dilluns, 20 novembre 2023
  • Comparteix