Tornar

‘Potser somiar’ a la Sala Versus Glòries

Un viatge cap a la mort

Potser somiar és una comèdia d’Antonio Tabares que podreu veure a la Sala Versus Glòries fins al 6 de febrer de 2022.

Quan l’Imma mor al llit del quiròfan, no s’espera que la vida continuï. O la mort, més ben dit. Enmig d’una operació a cor obert, l’Imma perd la vida i es veu immersa en un viatge pels somnis d’aquelles persones que encara la necessiten. Potser somiar és una comèdia que parla de la relació íntima que tots tenim amb aquells que hem perdut i de la influència que encara tenen en nosaltres. Antonio Tabares, autor de l’obra, utilitza aquesta faula per parlar sobre la pèrdua dels éssers estimats, l’enyorança i el pas del temps. L’autor reconeix que Potser somiar, interpretada per Rafaela Rivas, Ramon Godino i Antonio del Valle, està plena de referències a la seva experiència personal. L’obra es pot veure a la Sala Versus Glòries fins al 6 de febrer de 2022.

Antonio Tabares, nascut a l’illa de La Palma, ha estat guardonat amb el Premio Tirso de Molina 2011, el Premio Réplica 2009 i 2012 i el Premio Domingo Pérez Minik 2005, a més d’haver quedat finalista dels Premios MAX en dues ocasions en la categoria de millor autor teatral. És autor de moltes altres peces, com La Punta del Iceberg i Una hora en la vida de Stefan Zweig, les quals ha dirigit Sergi Belbel. En aquesta ocasió, és el director Roc Esquius qui porta el comandament de Potser somiar.

Les funcions de l’obra tindran lloc de dimecres a dissabte a les 20.30 h i els diumenges a les 18 h, excepte el dimecres 5 de gener, en el qual no hi haurà funció. El preu de les entrades és de 12 euros i les podeu comprar aquí. Per a més informació, consulteu el web de la Sala Versus Glòries.

Data de publicació: Dimecres, 29 Desembre 2021
  • Comparteix