Tornar

Imatge promocional de la vintena temporada del SAT!
Fotografia del Mag Lari, que serà l'encarregat d'inaugurar la nova programació del SAT!

Noves experiències per viure al SAT!

La institució celebra el vintè aniversari amb una programació que renova l’aposta pel teatre familiar, la dansa i el suport a la creació.

El SAT! celebra la seva vintena temporada amb una sòlida trajectòria al darrere i una proposta de futur oberta a un públic ampli. La nova programació inclou funcions de teatre, circ, titelles, música, dansa contemporània, danses urbanes i flamenc, festivals, projectes i col·laboracions diverses.

Com fa dues dècades, el 16 de setembre el Mag Lari tornarà al SAT! per aixecar el teló en el marc d’una diada festiva oberta a tothom que començarà a les 17 h i que comptarà amb diversos jocs de carrer de la companyia Tombs Creatius. L’espectacle 20 anys després. La màgia amb el Mag Lari començarà a les 19.30 h i és gratuït amb invitació.

La jornada servirà per presentar la programació de la nova temporada. Sota el lema Incomptables experiències per viure, el SAT! acollirà fins al 21 de maig de 2023 un total de 16 espectacles de dansa –amb especial protagonisme de les companyies residents al programa ALIANSAT: Àngel Duran, Roots i Ancorae Danza–, 23 per a públic familiar –incloent-hi el Cicle Remenuts per a primera infància de 0 a 5 anys– i 28 més destinats a l’àmbit educatiu (19 per a l’alumnat de primària i 9 per al de secundària).

El SAT! també pendrà part en la tercera edició del projecte pedagògic per a la formació en arts escèniques dels estudiants de batxillerat de l’Institut Doctor Puigvert, en col·laboració amb la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, i impulsarà el Festival Dansat i Fica’t al SAT!, la mostra d’arts escèniques del districte de Sant Andreu.

La vintena temporada del SAT! coincideix amb els 50 anys de trajectòria de la companyia L’Estaquirot Teatre, que s’acomiadarà definitivament dels escenaris amb tres espectacles de titelles que es podran veure del 25 de febrer al 12 de març: La pastissera i els follets, L’aventura d’avorrir-se i En Joan Totlifan.

Podeu consultar tots els detalls de la nova programació del SAT! en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 07 Setembre 2022
  • Comparteix