Tornar

‘Nadia’

Tercera edició del RBLS, el Festival de Teatre Jove

El programa inclou obres de teatre per a joves i adolescents i tallers sobre la influència a les xarxes, l’apoderament femení o els cànons estètics.

Fa tres anys va néixer RBLS, el Festival de Teatre Jove, un projecte que vol visibilitzar projectes escènics per a adolescents i joves de 13 a 20 anys. En cada edició, el públic veu com cada vegada són més els espais que acullen les obres del programa, senyal de l’èxit ascendent del festival. I és que gràcies al RBLS, els joves poden descobrir sales de teatre, experimentar posades en escena diferents de les habituals que connectin amb els seus interessos i inquietuds i, fins i tot, involucrar-se en el procés de creació d’alguns projectes. Enguany s’han programat un total de set espectacles professionals. Per exemple, s’hi podran veure companyies com La Conquesta del Pol Sud amb Nadia, La Calòrica amb Fairfly, Helena, la primera obra de l’actriu Clara Moraleda com a dramaturga, o el projecte col·lectiu encapçalat per Francesc Cuéllar, My low cost revolution.

Totes les funcions i activitats del Festival de Teatre Jove es faran del 4 al 9 de novembre en diferents horaris. Els espais que acolliran el RBLS són el Teatre Tantarantana, el Centre Cívic Cotxeres Borrell, el Teatre del CCCB i la Nau Ivanow. A part de les obres, també hi haurà tallers sobre diferents temàtiques, com la influència a les xarxes, el treball en equip, l’apoderament femení o els cànons estètics. Per fer aquests tallers gratuïts és necessari fer una inscripció prèvia.

Els espectacles tenen un cost d’entre 6 i 9 euros, depenent de l’edat de l’espectador. Podeu adquirir les entrades al web de RBLS.

Data de publicació: Dimarts, 29 Octubre 2019
  • Comparteix