Tornar

Fotografia del muntatge “Nomadik”.

Un viatge màgic arreu del món

El Mag Igor porta al Teatre del Raval Nomadik, un espectacle que combina màgia, humor i música. 

Ho teniu tot preparat per transportar-vos a destins remots sense sortir del teatre? Agafeu-vos fort per endinsar-vos a Nomadik, una aventura plena de màgia que us farà descobrir meravelles del món per països com Rússia, Itàlia, Mèxic, entre altres indrets. L’espectacle creat i dirigit pel Mag Igor es durà a terme els diumenges del mes de juliol, un pla idoni per gaudir amb tota la família.

El muntatge escènic interpretat per Mag Igor i Arnau Petterson us proposa un viatge a través del temps i l'espai amb trucs de màgia impactants, il·lusions que desafien la realitat i moments interactius amb el públic. Aquesta aventura familiar us farà recórrer des de la vecchia Italia, fins a les majestuoses piràmides d'Egipte, passant per les ranxeres de Mèxic i l'extravagància de Las Vegas. Cada visita us permetrà explorar i celebrar la diversitat cultural del món. 

El Mag Igor (1999) va començar en el món de l'espectacle des de ben petit i va pujar als escenaris per primer cop l’any 2013. Al llarg de la seva trajectòria, ha portat la màgia i l'humor a Catalunya i més enllà amb espectacles per a tots els públics. Cada xou és una invitació a un món màgic on no només admirareu els trucs, sinó que també viureu una experiència plena de música i humor. Entre les seves creacions hi ha Pam, Màgia de prop, SensatiOHns i Euphoria, així com tallers de màgia. 

Aprofiteu l’oportunitat de formar part del viatge màgic i cultural amb el Mag Igor al teatre del carrer de Sant Antoni Abat. L’espectacle Nomadik tindrà lloc del 7 al 28 de juliol, els diumenges, a les 12 h. L’edat recomanada per assistir al xou de màgia és a partir de 4 anys. Aquest muntatge és dirigit perquè el gaudeixin tots els públics, des dels més petits fins als adults, oferint una experiència per a totes les edats. El preu de l’entrada és de 9,50 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web del Teatre del Raval.

Data de publicació: Dimarts, 09 juliol 2024
  • Comparteix