Tornar

Infant utilitzant unes ulleres de realitat virtual.

Realitat Virtual: el futur dels videojocs

Una experiència per endinsar-vos en el món tecnològic més innovador d’una manera del tot immersiva.

La indústria del videojoc és un dels sectors amb més potencial del moment. Milers de propostes arreu del món sorgeixen dia rere dia per tal de ser la més innovadora i trencadora. Des de fa un temps, la nova generació de videojocs aposta per a la realitat virtual, una manera de viure’ls totalment immersiva que resulta quasi futurista. Amb la finalitat de donar accés a la seva pràctica, la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra organitza una activitat de Realitat virtual dins l'American Space Barcelona que aproparà l’experiència a totes aquelles persones que tinguin interès en la matèria els dimarts fins al juny del 2023

La realitat virtual està formada per un entorn d'escenes i objectes d'aparença real generats mitjançant tecnologia informàtica. Aquest entorn es contempla a través d'un dispositiu conegut com a ulleres o casc de realitat virtual que cerca generar una sensació d’immersió total a la persona que està utilitzant el dispositiu. Als seus inicis les experiències eren molt bàsiques i de curta durada, però les empreses del sector del gaming estan adaptant-se cada vegada més per tal de crear una jugabilitat accessible i compatible amb la realitat virtual. 

L’American Space Barcelona és un espai d’aprenentatge informal a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra on es duen a terme activitats que busquen potenciar les habilitats, les eines i les competències necessàries per poder afrontar amb èxit les noves oportunitats tecnològiques i socials del segle XXI. Amb aquesta activitat de la zona gaming, podreu fer ús de les ulleres de Realitat Virtual Meta Quest 2 i endinsar-vos en el món de la multisensorialitat.

Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dilluns, 12 Desembre 2022
  • Comparteix