Tornar

Retrat de l'artista amb els cabells llargs i un vestit amb farbalans

'Reflection' o els pensaments de Carla sobre un món en suspens

La situació de pandèmia que vam viure els últims temps va inspirar a l'artista tot de reflexions sobre el propi món interior i la relació amb els altres.

Mai no havíem valorat tant la importància de relacionar-nos amb els altres i de formar part d'una xarxa de contactes afectius com durant el confinament que vam viure l'any 2020 a causa de la covid-19. Avui, la situació té poc a veure amb la d'aleshores, però aquells fets han inspirat moltes reflexions sobre la manera com vivim i sobre què és important i què no ho és tant. Hi ha pensat Carla, una estrella del synth pop que en els set temes del seu últim disc, Reflections, es lliura definitivament al so més electrònic. Ho veureu si veniu a sentir el disc en directe, el 15 de desembre, a la sala Paral·lel 62.

L'actuació forma part del Curtcircuit, una iniciativa de l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) que fomenta la vida artística en els escenaris de petit i mitjà format de tota Catalunya i que en els últims mesos ha incorporat espais de tota mena que van des del Café de Belgrado de Sant Cugat a la botiga de compravenda de vinils i petit escenari de Salvadiscos, a la plaça de Santa Madrona del Poble-sec.

Entre els nous incorporats al Curtcircuit hi ha també l'antiga sala Barts, avui convertida en Paral·lel 62 i escenari de concerts com el que ens proposa la jove Carla Serrat o, com se la coneix habitualment, Carla. Ella era ja un valor destacat del synth pop i del R&B, però en el nou treball que va presentar aquest 2022, es llança de cap a l'escena electrònica, tot i que no renunciï a altres estils.

Reflections inclou set temes en els quals l'artista converteix les experiències que hem viscut en valuoses reflexions sobre aquest món interior on tots podem trobar la solució als dubtes que se'ns presenten i orientació sobre els camins que hauríem de seguir en la vida. I és que, com diu l'artista, en moments vitals de confusió és imprescindible reconnectar amb un mateix.

Els temes del disc parlen sobre el que implica trobar-se de cop i volta en un món suspès, en una situació d'aïllament, i fa referència, per tant, al valor de les relacions, de l'amistat i a la necessitat de connectar amb els altres per trobar-se un mateix.

Si us van agradar Night Thoughts (2016) o el més ballable Kill a feeling (2019), els dos discs anteriors de Carla, us fascinarà Reflections, on trobareu un so que combina el synth-pop, el neo-soul i l'electrònica elegant, amb picades d'ull a estils com l'hyper-pop, el glitch-pop i el dream-pop. 

Voleu saber com sona Reflections en directe? Doncs haureu de venir a la sala Paral·lel 62, però abans consulteu al web del Curtcircuit tota la informació sobre el concert.

Data de publicació: Dimecres, 07 Desembre 2022
  • Comparteix