Tornar

Els components de la banda d'indie rock barcelonina

El rock alternatiu dels Speaker Cabinets passa pel Sidecar

La sala de la plaça Reial acull la presentació de Requiem for Atlas City, el primer llarga durada d'una banda de rock alternatiu barcelonina amb un discurs musical on conflueixen l'indie rock, la psicodèlia i l'electrònica.

Adrià Muixí (bateria, seqüenciador, veus), Nacho Yoldi (baix i veu) i Guillem Bright “Me-too” (lletres, guitarra i veu), és a dir, els Speaker Cabinets,  us esperen el dijous, 1 de desembre, per mostrar-vos a Sidecar què s'aconsegueix barrejant ritmes i estils amb una gosadia poc comuna.

Escolteu els temes de Requiem for Atlas City i veureu com han aplicat aquest atreviment al relat en anglès d'un viatge fantàstic de la banda a Atlas City. És una misteriosa ciutat que, en les deu cançons que formen el disc (com ara These Days), protagonitza una epopeia futurista que acaba en destrucció i caos i que, pareu atenció, té molts paral·lelismes amb el nostre món.

Christian Rey (de The Pinker Tones) es va encarregar de produir el disc, que escoltareu en directe al Sidecar. Ja veureu que barregen directe i àudio seqüenciat i que les seves interpretacions són pura energia... i decibels!

Una cita futurista, doncs, amb una banda sense complexos que té molt a dir i que sempre aconsegueix sorprendre un públic que es passa els seus concerts ballant.

Data de publicació: Dimarts, 29 novembre 2016
  • Comparteix