Tornar

Retrat de grup dels cinc components de la banda

El rock com a obsessió

Esteu obsedits per la música? També ho estan els membres d'aquesta formació barcelonina, que presenta els temes de Hold your Ground.

És una banda de rock que segurament encara no coneixeu, però, tot i això, els seus components tenen trajectòries llarguíssimes i una passió: la música i el so. No és estrany que s'hagin posat com a nom Abducted by Sound. Sabreu com sonen quan els veieu, el dissabte, 11, a l'escenari de l'Slow, presentant el primer disc.

Com a responsables d'aquesta formació abduïda pel so, Agustín, Álex, Dani, Hernán i Laurent, cinc músics que tenen ja una trajectòria llarga en bandes diverses de països com Bèlgica, Grècia, l'Argentina o Espanya. Com a mitja, porten prop de vint-i-cinc anys a l'escenari i han ofert centenars de concerts.

El millor de la banda, però, és la química entre els seus integrants, una perfecta conjunció de talents que dona com a resultat un so ben treballat, contundent i brutal, d'aquells que escoltaries un cop i un altre.

Ara que acaben de treure un disc que es titula Hold Your Ground, amb temes com Alter Perspectives, Stay on the Road o Spacey Sounds, el presenten a Slow, on sentireu temes propis de la formació que, a més, també té en el seu repertori un seguit de covers espectaculars, entre els quals temes de The Police, Dire Straits, Bryan Adams o Creedence Clearwater Revival.

Si voleu saber com sonen els Abducted by Sound, veniu a escoltar-los a Slow, però abans consulteu al seu web tota la informació sobre el concert.

Data de publicació: Dimarts, 07 Febrer 2023
  • Comparteix