Tornar

Els dos integrants de la companyia retratats en una biblioteca

'Shalott': dansa emergent al cicle Castellonades

Guillem Batlle i Vlad Ion presenten el seu duet coreogràfic.

Com explicar amb el llenguatge del moviment el caràcter inevitable de tantes coses que formen part de la nostra existència? Li haureu de preguntar als ballarins i coreògrafs Guillem Batlle i Vlad Ion, que el divendres, 10 de febrer, interpreten la coreografia Shalott al Centre Cívic Can Castelló.

L'actuació forma part del cicle Castellonades, una mostra organitzada per aquest equipament cultural del districte de Sarrià-Sant Gervasi, que dona a conèixer així un seguit de companyies emergents d'escenes diverses que han fet residència en l'espai.

Entre aquestes companyies, el duet coreogràfic format per Guillem Batlle i Vlad Ion. Tots dos es van formar a Varium Espai de Moviment i Creació i a la companyia de valors emergents de la dansa Fre3 Bodies i tenen en comú la voluntat d'utilitzar l'humor com una manera d'arribar a un públic més ampli.

Humor i absurd eren elements fonamentals a Cosas serias, una primera creació de l'any 2021 a la que ara ha seguit Shalott. Aquí trobareu una reflexió sobre el caràcter inevitable de les coses, però també sobre assumptes tan eteris com el pas del temps, les relacions humanes, l’amor o els records, que ells s'encarreguen de convertir en moviment. Dansa contemporània i les acrobàcies d'uns artistes que s'acosten a la idea central de l'espectacle des de la innocència i des de la por són ingredients bàsics del muntatge.

Podreu veure aquesta proposta escènica a Can Castelló el divendres, 10 de febrer, però si aquell dia no us va bé o preferiu esperar una mica més, us recordem que, després de Castellonades, Shalott es veurà també al cicle Barcelona Districte Cultural (la primera cita serà el 10 de març al Centre Cívic Tomasa Cuevas de les Corts, però n'hi haurà més), també amb entrada lliure.

Si no us voleu perdre l'actuació dels ballarins i coreògrafs Guillem Batlle i Vlad Ion, veniu al Centre Cívic Can Castelló, però abans consulteu en aquest enllaç tota la informació sobre el cicle Castellonades.

Data de publicació: Dimarts, 07 Febrer 2023
  • Comparteix