Tornar

El Share Festival se celebrarà entre el 17 de juliol i el 30 d’octubre

Solidaritat i sostenibilitat es tornen a unir al Share Festival

Entre el 17 de juliol i el 30 d’octubre, podreu tornar a gaudir d’aquest festival, que enguany se celebrarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Després de molts mesos de pandèmia, per fi torna el Share Festival, el festival que uneix música i solidaritat. En aquesta 3a edició, la organització ha decidit canviar la localització dels concerts per tal que es puguin adaptar a les mesures sanitàries, així que se celebraran a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. Pel mateix motiu, els concerts seran amb aforament reduït i s’han repartit en diversos caps de setmana entre el 17 de juliol i el 30 d’octubre. El Share és un festival compromès amb la sostenibilitat, la inclusió i moltes altres causes que defensen les ONGs que hi col·laboren. Durant els dies del festival festival, aquestes organitzacions realitzen diferents activitats, com xerrades a l’escenari principal, recollida d’aliments i elaboració de menjar amb ingredients malbaratats.

Els concerts d'enguany començaran el proper 17 de juliol amb Eva B i Hugo Cobo i, durant el mes de juliol, també tocaran La Pegatina (23/07), Don Patricio, Natalia Lacunza i Alba Reche (24/07), Stay Homas (30/07) i Oques Grasses (31/07). El mes d’agost hi haurà els concerts d’Omar Montes i RvFv, acompanyats de 31FAM (06/08) i, al setembre, les actuacions de Morad i Lola Indigo (04/09). El festival acabarà el 30 d’octubre amb els espectacles d’Anuem AA i l’artista convidada Aleesha; concerts que tindran lloc al Palau Sant Jordi.

El preu de les entrades oscil·la entre els 20 i els 29 euros i les podeu comprar a través d’aquest enllaç. Trobareu tota la informació del festival al seu web.

Data de publicació: Dilluns, 12 juliol 2021
  • Comparteix