Tornar

Cartell Sónar 2024.

Sónar 2024: els sons d'ahir, avui i demà

El festival presentarà a la 31a edició més de 200 activitats, amb un lineup que celebra la influència de la música de ball en la cultura popular del passat i el present.

Sónar 2024 reunirà del 13 al 15 de juny a Barcelona figures pioneres de la música de ball i artistes i festes de microescenes hiperlocals amb estètiques radicals i formats rupturistes. El festival celebrarà l’enorme diversificació de gèneres i subgèneres a la música electrònica del nostre temps i la cultura de club global.

Al programa, destaquen grans noms com Air, que interpretaran en directe el seu aclamat àlbum Moon Safari per celebrar el 25è aniversari, Paul Kalkbrenner, Charlotte de Witte amb el seu nou show Overdrive, Sevdaliza, Jessie Ware, Kaytranada, Laurent Garnier, Ben Böhmer live, Vince Staples, Folamour A/V, Soto Asa, Adriatique, VTSS, Richie Hawtin amb el nou xou audiovisual DEX EFX X0X, Olof Dreijer & Diva Cruz, Kerri Chandler amb l'espectacle Reel-2-Reel, Floating Points i Yerai Cortés, entre molts d’altres.

Sónar+D, la trobada d’innovació i creativitat digital, abordarà la implementació massiva de la Intel·ligència Artificial a les indústries creatives i com aquesta determina el seu present i futur. S’analitzaran els perills i els dubtes que l’ús de la IA està generant en el món de l’art i la creativitat, amb una sèrie de fòrums de debat, xerrades i performances que disposaran d'artistes com Marta Verde o Nicole L’Huillier, la investigadora Sasha Costanza-Chock (presentada per SEIDOR), l’abogamer Micaela Mantegna, membres d’empreses com Superblue o Moment Factory i comissaris de programes divulgatius com TED, The Conference, OFFF o A MAZE., entre moltes altres propostes.

Per part seva, Sónar Week convertirà Barcelona, un any més, en la capital mundial de la música electrònica i la cultura digital. A tota la programació de Sónar de Dia, Sónar de Nit i Sónar+D, se suma la programació d’OFFSónar al Poble Espanyol, THE CUBE a Casa Batlló, +RAIN Film Festival al Campus Poblenou de la UPF i SonarMies al Pavelló Mies van der Rohe, congregant en total més de 150.000 assistents.

Tota la informació relativa a Sónar 2024 està disponible aquí.

Data de publicació: Dimarts, 07 maig 2024
  • Comparteix