Tornar

Cartell promocional del monòleg d´humor Motopapi a La 9 del Bosque

Torna el còmic més canalla

Nou monòleg de Toni Moog.

La Sala 9 d'El Bosque estrena el nou espectacle de Moog titulat MotopapiToni MoogAntonio Asensio, és un humorista, actor de teatre, col·laborador de televisió i monologuista espanyol. Com molts còmics, va adquirir popularitat arran de la seva participació en el canal Paramount Comedy (actualment Comedy Central), una de les fàbriques de comediants més importants de la coneguda, en anglès, com a stand up comedy. Monòlegs amb públic i en directe.

Todo lo que siempre quiso saber sobre el sexo y nunca se atrevió a preguntar va ser una pel·lícula de 1972 en la qual Woody Allen contesta a la seva manera els dubtes plantejats en el llibre de divulgació sexual en el qual s'inspira aquesta pel·lícula, abordant d'una forma descarada i còmica alguns dels tabús relatius a la sexualitat humana.

L'anterior xou de Moog, Fortnique, era una invitació a reflexionar, de forma divertida, sobre l'àmplia varietat d'aplicacions per trobar parelles, i la seva conclusió és que estan sobrevalorades. Igual que Woody Allen, Moon torna amb el seu nou espectacle. En la línia de la pel·lícula ofereix un divertit monòleg en el qual el sexe és el tema principal. Motopapi és un espectacle en to despreocupat, una conversa informal divertida i atrevida en què es parla del sexe des de la perspectiva de Moog, una persona a la qual normalment mai demanaries consell sobre aquests temes, però te'ls oferirà igualment.

Però no et preocupis. El sexe no és l'únic tema que tracta. Amb la seva afilada llengua, també ens parlarà de música, tendències i tots els temes dels quals li ve de gust parlar, sempre amb el seu to habitual, que s'ha guanyat el favor del públic.

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 01 Desembre 2022
  • Comparteix