
Teatre per menjar
La gastronomia és el tema d'un espectacle que combina la representació... amb unes saboroses degustacions.
Us ha agafat gana? Doncs veniu al Golem's el diumenge, 30 d'abril al vespre, perquè allà fan teatre i us deixen tastar algun plat, tot a la vegada. Són les Històries per menjar que protagonitzen, en aquest petit i actiu escenari de Gràcia, cuiners i pastissers de la ciutat.
I és que els cuiners, els pastissers i altres professionals similars de Barcelona comparteixen una cosa: un amor fora mida per la gastronomia que ha convertit el fet de menjar i cuinar per als altres en la raó de ser de la seva existència. Ells són els protagonistes d'aquestes Històries per menjar.
A l'escenari, trobareu aquest diumenge dos cuiners, Angelo Torosantucci i Gioacchino Fantaci, dos professionals de la cuina que treballen en restaurants barcelonins, un al carrer de Girona i l'altre al carrer de la Marina, i que, a més de les habilitats gastronòmiques, en tenen també algunes d'escèniques que faran servir per explicar-vos un parell d'històries.
Atenció, perquè aquestes històries que us explicaran els cuiners convidats tenen a veure amb algun dels plats que ells preparen habitualment i que, sí, portaran al teatre per permetre al públic fer-ne una degustació. Potser no sopareu, però com a mínim, tastareu un plat que segur que està ben bo i potser matareu el cuc.
Però, a què us recorda el sabor del plat que us oferiran? Menges concretes o sabors especials evoquen moltes vegades moments importants en la vida de cadascun, d'aquí que es pugui dir que, amb el poder evocador que té, el menjar suscita emocions. Teatre, vivències personals i les arts de la cuina conflueixen en un espectacle diferent dels que esteu acostumats a veure.
Si voleu saber quin sentit tenen per als cuiners que protagonitzen l'espectacle les menges que us presenten, escolteu la història que us expliquen i deixeu-vos emocionar. Abans, però, consulteu el web de Golem's i compreu una entrada per a la representació.