Tornar

‘Peggy Pickit ve el rostro de dios’

‘Peggy Pickit ve el rostro de dios’ al Tantarantana

Una comèdia crua i realista del dramaturg alemany Roland Schimmelpfennig portada a escena per la Companyia La Cantera.

Els retrobaments ens porten memòries que moltes vegades ni recordàvem que havíem viscut. En podreu veure un exemple a l’obra Peggy Pickit ve el rostro de dios sota el guiatge de la Companyia La Cantera. Es tracta d’un text del dramaturg alemany Roland Schimmelpfennig que viatja pels terrenys del vodevil estrident i la sàtira corrosiva amb l’objectiu de qüestionar les societats democràtiques liberals. Al text, dues parelles amigues des de la universitat es retroben després que uns tornin d’una missió humanitària a l’Àfrica. Tot i que intenten renovar els vincles d’amistat, els sis anys que no s’han vist pesen massa, i van prenent consciència de l’abisme que ara els separa. La situació acabarà plena de records, acusacions, dolors i riures, coses que faran que el públic reflexioni sobre les diverses perspectives amb les quals mirem les nostres eleccions de vida. El seu rerefons està ple de la crua realitat, i es qüestiona la relació entre el món subdesenvolupat i Europa.

Podreu veure la fascinant Peggy Pickit ve el rostro de dios del 15 de gener al 2 de febrer, de dimecres a dissabte a les 21.00 hores i diumenges a les 19.00 hores, al Teatre Tantarantana. Es tracta d’una oportunitat d’observar de manera crítica i àcida les societats democràtiques liberals.

Les entrades tenen un preu de 21 euros, tot i que la podeu aconseguir amb descompte si la compreu abans de la seva estrena. Podeu adquirir les vostres al web del Tantarantana.

Data de publicació: Divendres, 10 Gener 2020
  • Comparteix