Tornar

Els dos artistes fent acrobàcies en un moment de la representació

Un thriller d'humor negre, explicat amb el llenguatge del circ

La companyia DebilEmmental presenta a l'Antic Teatre la creació Ternura y chocolate.

Es pot explicar una història de suspens psicològic i, a la vegada, fer somriure el públic? I si, a més, ho fem durant un espectacle de circ? Així està plantejat el muntatge que, del 28 de setembre a l'1 d'octubre, porta a l'Antic Teatre la companyia DebilEmmental.

DebilEmmental és una companyia de circ formada per Mariano Rocco i Tom Collin l'any 2017. Els dos artistes treballen junts des que es van conèixer al Centre des arts du cirque du Lido-ESACTO, a la localitat francesa de Tolosa. L'any 2019 van concebre la versió curta d'aquest espectacle, que van ampliar el 2021, quan van estrenar oficialment a La Central del Circ. Ara, mentre preparen en paral·lel un muntatge que estrenaran l'any 2024 (Cookie: do you accept the terms and conditions?) i que incorporarà el també artista Paolo Danesi, recuperen el muntatge Ternura y chocolate (a la imatge. Foto: Ville Saarikoski), basat en una manera personal de veure el circ.

Esteu convidats i convidades a descobrir la relació, complicada i misteriosa,  que mantenen els protagonistes d'aquesta història, un home i una dona amb bigoti i tot. La funció comença amb una festa d'aniversari. O el que hauria de ser una festa perquè, encara que tot està a punt, des dels globus inflats fins a les espelmes ja enceses, sembla que no hi ha cap convidat ni convidada a la vista... 

Això és una narració que us explicaran en desordre, de manera que vosaltres mateixos haureu d'anar lligant caps i reconstruir la història d'uns personatges que s'enfronten a l'amor, es troben de cara amb la violència i amb la pròpia solitud i experimenten una nostàlgia que els deixa en mans dels fantasmes del passat i dels deliris de la seva fantasia.

Què és bell i què no ho és? Què és correcte i què és inacceptable? Us ho explicaran en un espectacle amb una atmosfera molt particular 

Si no us voleu perdre els DebilEmmental interpretant Ternura y chocolate, veniu a l'Antic Teatre, però abans consulteu al web d'aquest espai tota la informació sobre les representacions.

Data de publicació: Dilluns, 25 Setembre 2023
  • Comparteix