Tornar

Una de les actrius protagonistes disfressada de Verge Maria

Tot sobre la meva mare i la teva i la teva...

Qui no hagi viscut l'experiència de la maternitat no pot fer-se a la idea de tot el que implica... tret que no li expliquin des d'un escenari.

Sis actrius i una mateixa experiència: la de ser mare. Les trobareu a l'escenari del Teatre del Raval, defensant un text que parla des de la ficció d'un fet que no s'entén completament si no es viu: la maternitat. Voleu aproximar-vos a tot el que implica ser mare? Doncs veniu a veure ¿En qué momento me hice la moderna y quise ser madre?, fins al 4 de novembre.

És una producció de la companyia i escola teatral del Prat del Llobregat Teatre Kaddish que es basa en un text de Rocío Quesada, que també dirigeix la funció. La interpreten Maite Besora (veu en off), Sheila Fernández, Emma Henríquez, Anna Mitjans, Marina Mora, Dúnia Pellisa i Rocío Quesada.

Totes interpreten el mateix paper: el d'una mare, sotmesa a circumstàncies diverses i en moments diferents de la seva experiència amb la maternitat. Aquí veureu des d'una dona que s'acaba de quedar embarassada fins a una altra que està emocionalment desbordada per la vida nova que s'acaba de trobar...

Totes us emocionaran i us faran riure durant prop d'una horeta amb unes experiències similars a les que haureu passat si heu estat mares, però vistes amb el filtre de l'humor i dels sentiments. I és que aquí us parlaran, sense filtres i sense tabús, sobre la maternitat, sempre qüestionant mites i induint a la reflexió.

Si voleu entendre millor la maternitat, veure-us reflectida dalt d'un escenari o riure i emocionar-vos tot a la vegada, us esperen al Teatre del Raval, però abans consulteu al web la informació sobre les representacions.

Data de publicació: Dilluns, 02 Octubre 2023
  • Comparteix