Tornar

Imatge dels mapes i esquemes que formen part del joc

El tresor més preuat de Gaudí

La ciutat sencera esdevé l’escenari d’una divertidíssima recerca del tresor, una activitat que divertirà tant el públic adult com els nens i nenes a partir de 6 anys.

Quina devia ser la possessió més valuosa i estimada d’Antoni Gaudí, l’arquitecte de Reus que va construir La Pedrera, la Casa Batlló i la Sagrada Família i que va transformar la fesomia de Barcelona? Només teniu una manera de descobrir-ho: buscant i buscant per tota la ciutat en l’activitat Gaudí i el Tresor Amagat, una street escape o la versió a l’aire lliure i cultural d’una de les conegudes escape rooms.

Organitza la proposta la Casa Batlló, punt de sortida d’un recorregut que es pot fer cada dia i quan vosaltres vulgueu i que us durà a recórrer tota la ciutat repassant els motius modernistes i les arquitectures orgàniques o medievals que caracteritzen les construccions que porten la firma de l’arquitecte i d’altres companys de generació.

De 10 a 19.30 h, durant unes dues hores i en grups d’entre 2 i 5 persones, us proposaran que descobriu què amaguen en el seu interior grans edificis modernistes de la ciutat que sempre heu vist només per fora com la Casa Batlló, sí, però també la Casa Milà (és a dir, la popular La Pedrera), la Casa Fuster o la Casa de les Punxes en un recorregut que, en total, és d’uns 2,7 quilòmetres.

Per tal de viure l’experiència no necessitareu res més que tenir ganes de fer una passejada i portar un calçat còmode per fer-la sense problemes. De fet, ni tan sols us caldrà fer servir el telèfon mòbil, així que, per una estona, el podeu deixar apagat a la butxaca i gaudir de la vida real mentre recorreu edificis modernistes de Barcelona.

Serà una bona manera de descobrir la ciutat o, si sou barcelonins i barcelonines, de fixar-vos en racons i detalls de la geografia urbana que fins ara us havien passat desapercebuts. N’hi ha uns quants, d’aquests detalls i racons, així que, si us penseu que coneixeu a fons la ciutat... poseu-vos a prova fent aquest itinerari.

Si voleu més detalls sobre aquesta activitat a l’aire lliure, consulteu el web de la Casa Batlló tota la informació sobre la proposta.

Data de publicació: Divendres, 17 maig 2024
  • Comparteix