Tornar

El cartell que anunciava l'espectacle mostra les cinc protagonistes amb ulleres de sol i amb disfresses d'ós de peluix

'Garbuix': una hora de bon circ fet per dones

No cal cap gran història per muntar un bon espectacle de circ, només poesia, talent, moltes ganes de festa... i potser cinc artistes de països diversos com les que protagonitzaven Garbuix, 20è Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular 9 Barris.  

No vau veure Garbuix quan es va estrenar l'any 2015? Doncs heu de saber que el muntatge encara segueix girant. Què fa que hagi tingut un èxit tan espectacular? Si ho voleu saber haureu de veure l'espectacle. I aquests dies ho podeu fer des de casa, ja que l'Ateneu Popular 9 Barris ha penjat a la xarxa el vídeo d'aquest Circ d'Hivern.

El dirigeixen a quatre mans l'actor, clown i intèrpret musical Guillem Albà i l'acròbata i malabarista Alberto Feliciate. Tots dos van donar forma a un espectacle d'uns seixanta minuts que protagonitzaven la trapezista Lola Ruiz, la pallassa Jessica Martín, l'equilibrista sobre mans Juana Beltran, l'especialista en gimnàstica artística i circ elàstic Serena Vione i l'experta en bicicleta acrobàtica Jessica Arpin.

Les veureu protagonitzar un espectacle, amb música de la pianista i compositora Clara Peya, en el qual unes dones de procedències diverses superen la barrera lingüística i parlen l'idioma comú del circ, sigui en una bicicleta, amb un pal, fent verticals, pujades a un trapezi, fen riure el personal... o vestides d'ós.

Això és una festa divertidíssima que gaudiran igual la canalla i la gent gran i que és capaç de transmetre tots l'energia d'un directe... encara que sigui un enregistrament en vídeo.

Recordeu que Garbuix és un més dels diversos Circs d'hivern i Combinats de circ que aquests dies ha anat penjant a la xarxa l'Ateneu Popular 9 Barris. Si voleu veure circ en línia, només cal que visiteu el web d'aquest espai cultural.

Data de publicació: Dilluns, 30 març 2020
  • Comparteix