Tornar

Golden Slumbers
Júlia Colom

Música càlida per als vespres d'hivern

Júlia Colom, Alvaro Sola, Golden Slumbers, Grauwi i Marta Cascales actuen en el cicle organitzat per la cooperativa L'Afluent.

Els divendres de febrer el Paranimf de la Universitat de Barcelona s'omplirà de propostes musicals emergents i atractives, uns concerts en què la calidesa s'imposarà al clima propi d'aquest mes. El cicle "Els Vespres d'Hivern", amb direcció artística i producció de la cooperativa L'Afluent, presenta aquest 2023 quatre espectacles, tots amb inici a les 20 h —obertura de portes mitja hora abans— i d'accés lliure prèvia reserva d'invitació.

Obrirà el foc el 3 de febrer Júlia Colom. L'artista porta tonades mallorquines cap al pop sensible, i ensenya el seu món interior de manera original. Una setmana més tard pujarà a l'escenari l'artista multidisciplinar Alvaro Sola, amb un espectacle en què el flamenc més profund i actual és el protagonista. Sola presentarà les cançons de l'àlbum Puñales, on explica una història de desamor inspirada en els set dolors de Maria. La tercera cita serà amb el duet lisboeta d'indiefolk-pop Golden Slumbers, divendres 17 de febrer. Els seus temes parlen de l'amor, la dinàmica familiar i la feminitat, unes cançons farcides d'harmonies vocals i guitarres. Tancaran el cicle l'últim divendres de febrer Grauwi + Marta Cascales, un projecte conjunt de la cantant Carla Gimeno i la pianista Marta Cascales Alimbau, amb el pop intimista com a base on conflueixen música i lletra, delicadesa i cruesa, piano i veu. 

El cicle té el valor afegit de l'espai on se celebra, el Paranimf de la UB, singular i de gran bellesa i catalogat com a Bé Cultural d'Interès Nacional. Per a més informació i reserva d'entrades, cliqueu aquí.

Data de publicació: Dimarts, 17 Gener 2023
  • Comparteix