Tornar

Visita la Sabana del Sahel

Visita la Sabana del Sahel

El Zoo de Barcelona estrena un nou circuit interactiu.

Coneixeu com és la bioregió de la Sabana del Sahel? Si no ho feu i us agradaria, el Centre de Descoberta del Sahel del Zoo de Barcelona us ofereix l’ocasió de visitar-la a través d’un  nou circuit interpretatiu que acaba d’obrir les portes al públic. Tota una oportunitat que us permetrà descobrir i comprendre la realitat d’una zona amb una biodiversitat molt rica i que es troba en perill pel canvi climàtic. 

Aquest nou circuit té l’objectiu d’aconseguir que els visitants se sentin connectats amb el que veuen i aprenguin del que els envolta. Així doncs, durant el recorregut no només es dona importància a les instal·lacions, sinó que  també hi ha elements com rètols didàctics, faristols i pintures, entre altres, que aporten informació i complementen el recorregut perquè es visqui com un autèntic viatge. A més, també es compta amb visuals que busquen implicar el públic en la conservació d’aquestes espècies en risc del Sahel, ja que una altra de les finalitats de la instal·lació és generar un impacte positiu en la situació de la fauna, els hàbitats naturals i els modes de vida tradicionals lligats a aquesta gran bioregió.

D’aquesta manera, la visita esdevé una experiència completa i fomenta l’aprenentatge i la immersió en el paratge. Tot un viatge que aquest cop comença al Senegal i s’acaba a Eritrea, passant per sis països més; un passeig des de l’oceà Atlàntic fins al mar Roig.

No us perdeu aquesta oportunitat de visitar la Sabana del Sahel i d’aprendre sobre aquesta regió!

Més informació en aquest enllaç.

 

Data de publicació: Dijous, 07 Abril 2022
  • Comparteix