Tornar

Un moment de la funció.
La Grínxols d'Or.
La masovera.

‘Tiroliro’, titelles i cançons

La companyia Pamipipa torna a L’Autèntica, aquest cop amb un espectacle que posa música al nostre fer quotidià.

Una de les formacions més reconegudes en l’àmbit del teatre per a primera infància, Titelles Pamipipa, porta el seu nou espectacle a una sala que coneix molt bé, L’Autèntica, un espai que consagra la seva programació al públic més menut. Els Pamipipa, amb la veu i interpretació de Mar Gascó i la música de Pere López, aconsegueixen captivar les nenes i els nens amb històries alegres, acolorides i musicals, i Tiroliro no serà una excepció.

En aquest petit espectacle, trobarem el Tiroliro (amb la seva veu aguda), la Rínxols d’Or, la Montserrat, el bufó i la masovera, cinc personatges que, tot cantant, fan més feliç el nostre dia a dia. Com és habitual en els espectacles de Pamipipa, les cançons que articulen les històries dels protagonistes de la funció són d’arrel tradicional i popular, i algunes d’elles han estat arranjades per a l’ocasió. A més, Tiroliro incorpora tonades tradicionals tocades en directe amb instruments de vent i sons d’objectes quotidians.

Amb una trajectòria artística de més de vint anys, Titelles Pamipipa s’ha especialitzat en la creació d’espectacles de cançons i titelles per a bebès i primera infància. La companyia aposta per les arts escèniques de petit format, fent servir un llenguatge molt personal al qual denomina ‘teatre de musicosetes’, un gènere propi que fa referència a una manera de comunicar-se amb les nenes i els nens de 0 a 3 anys a través del teatre, la música i la poesia, tenint sempre en compte els seus interessos. Tiroliro és la seva darrera producció, i un nou èxit a sumar al seu repertori.

Data de publicació: Dijous, 09 març 2023
  • Comparteix