Espectacle "Æffective Choreography", a càrrec d'André Uerba

Traductor de google :

La intimitat, considerada com a pràctica d’estar juntes, és el tema d’aquesta proposta per a set cossos i un músic. Vulnerabilitat i exposició, en una creació d’una bellesa exquisida en la qual els cossos i allò que està ocult són protagonistes.

Com sents el teu cos avui? En aquests temps de velocitat i violència, el coreògraf lisboeta resident a Berlín André Uerba explora, com a contrapunt, el concepte d’intimitat. És una recerca que està present, des dels inicis, en la seva trajectòria i que en aquest nou espectacle considera com l’exercici d’estar junts un seguit de cossos nus que s’acosten i se separen, es toquen o mostren el que habitualment no es veu. Set intèrprets (alguns de la companyia i d’altres de locals) i un músic comparteixen temps i espai i exploren els límits entre compartir i retirar-se, entre moviment i quietud, entre vulnerabilitat i exposició. Els i les intèrprets que veureu en escena protagonitzen una trobada a ritme lent, durant la qual els cossos entren en sintonia, s’enfonsen i es fusionen. El desig de fer visible allò ocult es desplega amb els gestos íntims d’uns intèrprets que, de manera col·lectiva, dirigeixen la mirada cap a paisatges interiors en els quals la lentitud i el tacte esdevenen una pràctica principal.

Uerba va començar a treballar en el concepte d’intimitat durant el procés de creació de Burn time (2018), una recerca que va continuar a Fire starter (2019/20), Inviting moments of stillness i A hole the size of your touch (2021). Després d’una etapa de formació en treball corporal a l’Institut d’Aprenentatge Somàtic, Sexualitat i Treball Corporal (ISB Berlin), ha creat Æffective Coreography , que obre un capítol nou en el seu treball de recerca.

Una coproducció d’André Uerba i Radialsystem.

Amb el suport en residència de Tanzfabrik i Theaterhaus Mitte.

Amb el suport de la Nationales Performance Netz - Stepping Out, finançada pel Comissionat de Cultura i Mitjans del Govern Federal, dins el marc de la iniciativa Neustart Kultur - Programa d’Ajuda a la Dansa.

Concepte i direcció artística: André Uerba

Col·laboren en la creació: György Jellinek, Jone San Martin, Lyllie Rouvière, Manoela Rangel, Pedro Aybar

Interpretacions a Barcelona: Jone San Martin, Manoela Rangel, Pedro Aybar i intèrprets locals

Disseny del so i música en directe (fragment de Cum dederit , de Vivaldi): Kreatress 

Suport en la dramatúrgia: Meg Stuart

Disseny de la il·luminació i de l’espai, fotografies i música en viu: André Uerba

Producció executiva i premsa: Short Hope, André Uerba

Horarios

La Caldera Centre de Creació de Dansa i Arts Escèniques

Dirección:
C Eugeni D'Ors, 12
Distrito:
Les Corts
Barrio:
les Corts
Ciudad:
Barcelona