FAQS

  • Amb aquesta aplicació mòbil podreu accedir a diferents serveis que us ofereix l’Ajuntament de Barcelona de manera fàcil i integrada.

  • Accedir a una àmplia oferta de serveis com els següents: les notícies més rellevants sobre Barcelona, consulta d’actes i equipaments de la ciutat, catàleg d’apps municipals i fer tràmits.

  • Notificacions, dades bàsiques d’agenda (data, lloc d’ubicació de l’usuari) i meteorologia de la localització. Quan s’obre l’aplicació, el sistema mostra elements genèrics.

  • Informació meteorològica de la situació de l’usuari. Mostra el pronòstic i detall meteorològic del dia i de l’endemà. Fent clic sobre la icona del clima s’accedeix  a la informació més detallada.

  • Dins de “La meva butxaca” podreu emmagatzemar els serveis i continguts més interessants per accedir-hi més ràpidament.

  • L’usuari pot establir altres criteris de personalització de l’aplicació. Els elements ajustables són els següents: idioma i preferències. L’aplicació permet a l’usuari configurar la preferència en la presentació dels punts d’interès. Per a això, a la configuració de preferències es poden establir paràmetres com quins són els punts d’interès que es mostren al mapa o el mateix radi d’abast del mapa.

  • Llista de les aplicacions considerades d’interès per l’Ajuntament de Barcelona.

  • Informació dels punts d’interès propers per a qualsevol usuari de l’aplicació segons la seva localització, ordenats per categories. Un usuari pot accedir al detall d’un punt d’interès des de la selecció de categoria o des del resultat d’una cerca realitzada prèviament. En una selecció per categories, un cop que l’usuari n’ha seleccionat una, el sistema marca els punts d’interès en un mapa navegable que se centra en la seva ubicació, en funció de la categoria seleccionada. El radi de cerca i el nombre d’elements a mostrar en el mapa venen donats pels paràmetres que l’usuari pot configurar a la pantalla de preferències d’usuari.

  • Agenda de la ciutat, recollida a través de guia.barcelona.cat. L’agenda es classifica per temes (música, vida nocturna, nens i nenes, festes, esports, fires, exposicions, etc.). Fent clic sobre la icona del menú s’accedeix a la informació amb l’agenda destacada.

  • Recull dels tràmits més habituals que podeu efectuar fàcilment des d’un telèfon mòbil. L’apartat “Per a altres tràmits podeu consultar l’Oficina Virtual de Tràmits” us permet accedir a l’oficina virtual, on disposeu de la resta de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.