Home / Història

El Casal de Barri de “la Viña”, té una forta vinculació  a l’activitat i història de l’Associació de Veïns i Veïnes,  i ha estat gestionat per voluntaris de l’Associació, als quals, el Districte de Sants – Montjuïc ha acompanyat, supervisat i col·laborat amb les activitats desenvolupades al Casal de Barri.
L’Associació de Veïns del Barri de “la Vinya” neix en els anys 70 , amb el reconeixement de les llibertats democràtiques , per tal de millorar el benestar de la ciutadania dels barris de “la Viña”, situats a la Marina de Port de Barcelona.
Actualment, la AA.VV. “La Vinya” és una entitat sense ànim de lucre,  independent i voluntària. És membre de la Unió d’Entitats de la Marina i la FAVB, i té com a objectiu ser intermediària entre la ciutadania i l’Ajuntament, recollint les reivindicacions del veïnat en relació a la qualitat de vida al barri de “La Vinya” . L’AA.VV. “la Vinya”  compta amb una base social de més de 300 persones. Està present en la Comissió de Seguiment de la Llei de Barris i el Consell de Barris.

 

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri La Vinya

Sants-Montjuïc | Adreça: C/ Alts Forns, 87 | Tlf: 933314440