Home / Els casals de barri del Poblenou, part del circuit del FotoFest

Els casals de barri del Poblenou, part del circuit del FotoFest

Casals de barri. Fins a 9 espais cívics i culturals del barri acullen durant 3 setmanes les exposicions del primer Festival de fotografia del Poblenou

Organitzat pel Fotoclub Poblenou, al novembre tindrà lloc el FotoFest Poblenou, el primer Festival de fotografia del barri, que omplirà d'exposicions fotogràfiques fins a 9 espais cívics i culturals

Després de més deu anys realitzant tota mena d’activitats i convertir-se en l’entitat fotogràfica de referència del districte, el Fotoclub Poblenou afronta el repte d’organitzar un gran festival fotogràfic amb 12 exposicions simultànies en 9 edificis emblemàtics del Poblenou,  complementat amb nombroses activitats participatives.

Les exposicions es podran visitar del 4 al 20 de novembre, i
la inauguració serà el 4/11 a la tarda al Casal de Barri del Poblenou

Al FotoFest s’hi podran veure artistes de reconegut prestigi, com Pepe Encinas, el fotoperiodista barceloní convertit en un veritable caçador d’escenes sorprenents a la ciutat, que presenta l’exposició L’ull que camina. El belga establert a Barcelona Pierre Radisic sorprendrà amb la visió creativa, còsmica, del cos femení.  I de Jordi Reinoso, que va registrar la vida urbana, social i artística de la ciutat i del Poblenou, se’n podran veure imatges inèdites.

En aquesta primera edició hi ha dos fotoclubs convidats. D’una banda, el Photoclub Prades-Conflent exposa una fascinant mostra sobre el bosc ancestral, ara en perill, titulada El bosc sensible, mentre que el Càmera Club Sabadell presenta una selecció d’obres que volen ser mostra del treball actual d’aquest club de setanta-cinc anys d’història.

FINS A 12 EXPOSICIONS, EN 9 ESPAIS DEL POBLENOU
Heavenly bodies, de Pierre Radisic
L’ull que camina, de Pepe Encinas
Selecció fotofest Gran Format

Centre de Creació Artística i Cultural Palo Alto (Pellaires, 30)
Imatges del segle passat, de Jordi Reinoso
Casino l’Aliança del Poblenou (rbla. Poblenou, 42)
Una afició seriosa, del Càmera Club Sadadell
Biblioteca del Poblenou – Manuel Arranz (Joncar, 35)
Bosc sensible, del Photoclub Prades-Conflent
Fotos guanyadores del Fotoclub Poblenou

Casal de Barri del Poblenou (rbla. Poblenou, 49)
Cementiris de Barcelona
Centre Moral i Cultural del Poblenou (Pujades, 76)
Fotografia 3D i equipaments
Centre Cívic Can Felipa (pl. Josep M. Huertas Claveria, 1)
Nous fotògrafs
Casal de Barri Bac de Roda – Poblenou (Camí Antic de València, 106)
La meva millor foto de de l’any
Casal Ca l’Isidret (Josep Pla, 174)
Jardins històrics de Barcelona
Botigues de l’Eix Comercial Poblenou

A més d’equipaments molt representatius i seus d’entitats rellevants i amb un fort arrelament social al barri, els establiments membres de l’entitat comercial Eix Poblenou també es converteixen en espai d’exposició, i fins a 14 aparadors acullen obres representatives de l’intens recorregut expositiu.

La visita a aquest festival dona l’oportunitat de passejar per l’acollidor i excitant Poblenou, amb la que encara és, segurament,  la rambla més autèntica de Barcelona, que va des de la Gran Via fins a la platja. Totes les exposicions i activitats són d’entrada lliure.

 

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri La Vinya

Sants-Montjuïc | Adreça: C/ Alts Forns, 87 | Tlf: 933314440