Home / Can Baró, barri viu i divers

Can Baró, barri viu i divers

Centenari. Amb motiu del centenari, celebra unes jornades reflexives i silvestres

El barri de Can Baró continua celebrant el centenari amb activitats per a tot el veïnat. Fruit d’aquesta voluntat de promoure la riquesa del territori, en col•laboració amb el Districte d’Horta-Guinardó i el Pla de Barris, ha organitzat dues jornades: una de reflexiva (11 de novembre) i una de silvestre (25 de novembre).

Jornada reflexiva
11 de novembre
Casal de Barri Pirineu (C. de Josep Serrano, 59-61)
A Can Baró, som barri de muntanya i ens trobem per a reflexionar sobre la importància de saber llegir el paisatge natural i cultural del Turó de la Rovira. Mirarem una pel·lícula documental plena d’herbes i resistència per a la sobirania alimentària i, durant el col·loqui, parlarem sobre la biodiversitat que ens envolta i les eines que estem desenvolupant per a conèixer-la i reteixir-la amb la història del barri.

Jornada silvestre
25 de novembre
Casal de Barri Pirineu (C. de Josep Serrano, 59-61)
Vine a reconèixer el Can Baró més vistós i al mateix temps el més invisible: el Can Baró vegetal i animal. Ens endinsarem amb l’Associació Abundancia vulgaris en la riquesa botànica i de fauna local, a través de la identificació d’algunes de les espècies silvestres i cultivades que conviuen amb nosaltres al Turó de la Rovira.

Podeu consultar tots els detalls de la programació al document adjunt.

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri La Vinya

Sants-Montjuïc | Adreça: C/ Alts Forns, 87 | Tlf: 933314440