Home / Connexió Intercultural visita l'exposició "Sortir de l'estat de xoc"

Connexió Intercultural visita l'exposició "Sortir de l'estat de xoc"

Dilluns 7 de novembre es va emetre l'edició mensual de 'Connexió Intercultural' a Ràdio Trinijove, dedicada a l'exposició 'Sortir de l'estat de xoc: Respostes al racisme i la xenofòbia en pròpia pell', duta a terme a l'octubre a la Trinitat Vella.

El primer programa de la temporada 2022-2023 és de quilòmetre zero. Surt de l’estudi de Ràdio Trinijove, però no va gaire lluny: al Casal Cívic de la Trinitat Vella. Allà coneixem de primera mà l’exposició Sortir de l’estat de xoc: Respostes al racisme i la xenofòbia en pròpia pell, que es va dur a terme del 29 de setembre al 14 d’octubre. L’autor d’una de les obres, l’Arnau, ens explica com va sorgir i com va evolucionar tot el procés de creació d’aquesta exposició. També ens acompanya l’Arola, directora del Casal, per valorar la resposta que ha tingut al barri.

A la part final del programa, com sempre, acabem repassant les notícies més destacades en clau intercultural d’aquestes darreres setmanes. L’Asian Film Festival Barcelona 2022, la trobada BCN Ciutat Diversa, les primeres Jornades d’Interculturalitat de Barcelona i una nova edició del curs de comunicació i periodisme intercultural ‘ComuniCanvi, van ser alguns dels temes que vam tractar.

Si vols escoltar el programa fes clic en el següent >>enllaç<<.

‘Connexió Intercultural’ seguirà fent comunitat i interculturalitat al barri de la Trinitat Vella i al Districte de Sant Andreu. Si voleu aprofundir sobre el projecte, podeu recuperar tots els podcasts a través d’aquest >>enllaç<<.

Des de fa més de dos anys, la Fundació Trinijove, membre del grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors, vol copsar i posar en valor la interculturalitat que conforma la ciutat de Barcelona, entenent-la sempre com un valor afegit, sempre incidint en les fases de detecció, desmuntatge i/o denúncia de discursos i casos discriminatoris, que atempten contra els drets de les persones migrants i racialitzades.

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri La Vinya

Sants-Montjuïc | Adreça: C/ Alts Forns, 87 | Tlf: 933314440