Home / Neix el nou butlletí-e del Casal de Barri La Llacuna

Neix el nou butlletí-e del Casal de Barri La Llacuna

drets digitals. El Casal de Barri La Llacuna estrena butlletí-e en una iniciativa pionera que neix amb voluntat de desplegament a la resta de la xarxa d'equipaments del Districte

El Casal de Barri La Llacuna estrena butlletí-e en una iniciativa pionera que neix amb voluntat de desplegament a la resta de la xarxa d'equipaments del Districte

El Casal de Barri La Llacuna ha estrenat al novembre el seu nou butlletí-e. A partir d’ara i periòdicament, totes les persones que s’hi subscriguin rebran a les seves bústies-e comunicacions amb les propostes programades des de l’equipament, com ara activitats, xerrades, tallers projectes comunitaris, serveis, etc.

Per subscriure-s’hi, només cal clicar l’enllaç següent
i emplenar el formulari:

Casal de Barri La Llacuna: formulari de subscripció al butlletí-e

La iniciativa neix amb voluntat d’implantació a la resta d’equipaments cívics i socials dels barris del Districte de Sant Martí, i actualment ja s’està plantejant la seva adaptació al Casal de Barri Diagonal Mar i al Centre Cívic Can Felipa.

El nou butlletí-e d’equipament ha sorgit per impuls des del Districte de Sant Martí conjuntament amb l’equip de gestió de l’equipament, i amb la implicació d’Acció Comunitària i de la Direcció de Comunicació Digital.

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri La Vinya

Sants-Montjuïc | Adreça: C/ Alts Forns, 87 | Tlf: 933314440