Home / VilaVeïna engega tres nous projectes al Carmel

VilaVeïna engega tres nous projectes al Carmel

Societat. Un grup de dol per a persones grans, classes de ioga per a persones treballadores de l'àmbit de la llar i de les cures i un espai de suport mutu entre persones cuidadores familiars o properes

VilaVeïna, el servei gratuït de l’Ajuntament de Barcelona on informar-se dels recursos i serveis per a persones cuidadores, ha posat en marxa tres nous projectes al barri del Carmel: un grup de dol per a persones grans, classes de ioga per a persones treballadores de l'àmbit de la llar i de les cures i un espai de suport mutu entre persones cuidadores familiars o properes.

D’una banda, amb col·laboració amb l’Espai Cuida, es reprèn el grup de dol per a persones grans, un espai d’acompanyament emocional per a les persones que han patit alguna pèrdua. Hi podran compartir els sentiments amb el suport d’una psicòloga experta en processos de dol. L’activitat és gratuïta i quinzenal, els dimecres, de 12 a 13.30 h. Comença el 20 de setembre i acabarà el 13 de desembre. Seran sis sessions que es duran a terme al Casal de Barri La Barraca del Carmel (C. Llobregós, 107-113).

Les inscripcions es poden fer per telèfon al 670 608 207 o per correu electrònic a vv_carmel@bcn.cat, indicant el nom i cognom de la persona i el telèfon. També es poden fer a través del formulari https://forms.gle/MGqS9DTMMFy8UwVg8.

D’altra banda, s’engeguen els cursos de ioga per a persones treballadores de la llar i les cures, una activitat per millorar el benestar físic i emocional a través de la pràctica del ioga. Adaptada a la condició física i les necessitats de cada participant. També és una activitat gratuïta, setmanal, que es farà cada diumenge d’11 a 12.30 h. Comença l’1 d’octubre i acabarà el 10 de desembre. Aquestes 11 sessions es faran a la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé (C. de la Murtra, 135).

Les inscripcions es poden fer per telèfon al 670 608 207 o per correu electrònic a vv_carmel@bcn.cat, indicant el nom i cognom de la persona i el telèfon.

Finalment, també es posa en marxa un espai de suport mutu entre les persones cuidadores familiars o properes. Un espai segur on compartir vivències, emocions, neguits i malestars derivats de les diferents realitats viscudes per cadascuna de les persones cuidadores. També és una activitat gratuïta, setmanal, que es farà cada dimecres d’11 a 13 h. Comença el 20 de setembre i acabarà el 29 de novembre. Aquestes 11 sessions es faran a la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé (C. de la Murtra, 135).

Les inscripcions es poden fer per telèfon al 670 608 207 o per correu electrònic a vv_carmel@bcn.cat, indicant el nom i cognom de la persona i el telèfon. També es poden fer a través del formulari https://forms.gle/GZ8XTddx5sKss6D6A.

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri La Vinya

Sants-Montjuïc | Adreça: C/ Alts Forns, 87 | Tlf: 933314440