Home / Es presenta “Dona’t un espai”, un grup de suport emocional per a persones amb discapacitat i persones cuidadores

Es presenta “Dona’t un espai”, un grup de suport emocional per a persones amb discapacitat i persones cuidadores

La presentació del projecte tindrà lloc el dimecres 20 de setembre a les 17 hores al casal de Barri de Congrés-Indians.

La presentació del projecte tindrà lloc el dimecres 20 de setembre a les 17 hores al casal de Barri de Congrés-Indians.

‘Dona’t un espai’ és un grup de suport emocional que atendrà paral·lelament les persones cuidadores de persones amb discapacitat i a les mateixes persones amb discapacitat.

La presentació tindrà lloc el dimecres 20 de setembre al casal de barri de Congrés-Indians. Les places són limitades i tindran prioritat les persones vinculades a les entitats del barri de Congrés-Indians i el veïnat.

El projecte consta d’aproximadament vuit sessions i té l’objectiu de treballar assumptes emocionals com el dol i les pèrdues familiars o materials, les pors i inseguretats en les cures o la necessitat d’autocura, entre altres.

Aquesta primera experiència se centra en famílies que atenen a persones amb discapacitat intel·lectual i en les persones amb aquest tipus de discapacitat en primera persona. L’activitat se celebrarà de manera gratuïta tots els dimecres de 17 a 18.30 hores en el Casal de Barri Congrés-Indians a partir del 4 d’octubre.

El grup de persones cuidadores comptarà amb l’equip de professionals del programa Konsulta’m – Fundació Vidal i Barraquer, mentre que el grup de persones amb discapacitat intel·lectual comptarà amb el de l’Associació Art Teràpia Artenea, on es treballarà el benestar emocional mitjançant l’expressió artística.

‘Dona’t un espai’ és fruit del treball conjunt de l’IMPD; el CEE Sants Innocents; Villa Veïna; Centre Ocupacional Cordad; Artenea; Cooperativa Aixec; Associació AREP , AFAP i la Fundació Vidal i Barraquer. Aquesta iniciativa és una de les accions de la Mesura d’Accessibilitat, Diversitat i Inclusió Social del districte de Sant Andreu.

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri del Poblenou

Poblenou | Adreça: Rbla Poblenou, 49 | Tlf: 933091960