×

Missatge d'error

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable a include() (línia 9 de /var/www/apps/app1142/www/casalsdebarri/verdun/sites/all/modules/microcasals_extensio_guia/templates/detall-related.tpl.php).
Home / Agenda / Visites a la Cripta Gaudí i a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló

El visitant pot passejar observant edificis singulars i de gran bellesa creats pels arquitectes modernistes de l'època i trobarem els trets més característics d'aquest moviment. D'una banda la utilització del maó vist com a reivindicació d'una arquitectura popular i tradicional catalana, i la incorporació de noves tècniques i nous materials constructius com el ferro o el trencadís de ceràmica.Els edificis més singulars de la Colònia Güell són els seguents: Ca l´Ordal, Ca l'Espinal, Can Soler de la Torre, La Casa del Secretari, L'Escola i casa del mestre, L'Ateneu Unió, El Teatre Fontova, La Casa del Metge, La Cooperativa, El Centre Parroquial Sant Lluís, El Convent de les Monges i La Fonda.Cripta Gaudí.

La importància de l'església de la Colònia Güell en l'obra de Gaudí es deu a que és la primera vegada que utilitza de forma unitària les seves innovacions arquitectòniques. Tal com va dir el propi Gaudí si s'hagués finalitzat hauria estat "una maqueta monumental de la Sagrada Família".

Horaris

Adreça:
Claudi Guell - Ed. Salles, 9*11
Població:
Sta coloma cervello

Segueix-nos a les xarxes

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: c/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904