Arriba “La Febrerada”, la primera festa de l’ESS de Barcelona

NOTÍCIES
La febrerada

El 10 de febrer tindrà lloc “La Febrerada”, la primera festa de l’Economia Social i Solidària de Barcelona. Un espai de trobada entre les diferents iniciatives vinculades amb l’ESS a la ciutat per generar teixit i alhora una mostra de com aquest ecosistema  ja és una realitat a la ciutat. 

 

La jornada, que durarà tot el dia, estarà diferenciada en dos grans espais. Per una banda El Centre Cultural Albareda on durant el matí es desenvoluparan taules rodones i espais de debat per conversar sobre l’impacte i els reptes de futur de l’ESS. 

 

A la tarda, un programa festiu amb espectacles i concerts a Paral·lel 62. Ana Polo i Oye Sherman presentaran aquest sarau que començarà amb un programa en directe de Carne Cruda. Seguidament, artistes com Carlota Flaneur, Rodrigo Laviña y su Combo, Tribade i DJ Slimboy Flacko posaran el ritme a la festa fins a mitja nit.

 

L’accés serà lliure i gratuït, únicament requereix inscripció prèvia el programa de Carne Cruda, així que no tens excusa! 

 

Aquest esdeveniment s’emmarca en l’Acord de Ciutat per l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030 i us el recomanem efusivament des del programa Cultura Viva donat que la cultura comunitària, que difonem i a la que donem suport des del programa, s’enllaça assíduament i comparteix els valors amb l’economia social i solidària de la ciutat. 

 

No us la perdeu!

 

XARXES RELACIONADES

No hi ha xarxes relacionades

PROJECTES RELACIONATS

No hi ha resultats

ACCIONS RELACIONADES