Celebrada la Plenària de valoració de l'Acciò Cultura Viva 2023

NOTÍCIES

El passat 6 de novembre es va dur a terme una reunió de la Plenària de l'Acció Cultura Viva on, principalment, es va fer una valoració i una proposta de millores del festival.

Entre les persones assistents, s'hi comptaven membres de les comissions de comunicació, programació i activitats així com tècniques del Acció Cultura Viva i del programa Cultura Viva, on està emmarcat el festival.

Entre les valoracions del festival, en general totes les persones assistents van destacar el bon funcionament intern i l'èxit extern del festival, destacant alguns encerts com sortir amb concerts de la plaça de Can Fabra o l'èxit aclaparador que van tenir les activitats enguany, que previsiblement hauran de guanyar més espai en un futur.

I com a reptes de cara a futurs anys, es van esmentar aspectes com reforçar la sonoritat i l'adequació dels espais d'alguns escenaris, com la Nau Bostik o l'Ateneu L'Harmonia; o repensar com programar el divendres de les festes, donada l'afluència de públic moderada.

En aquesta reunió, també es va presentar i recordar l'Associació La Causa Sonora, una associació creada el 2021 per donar cos i
entitat jurídica al plenari de l'Acció Cultura Viva i es va convidar a una pròxima trobada el 3 de desembre on intentar sumar-hi noves sòcies.

XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS
ACCIONS RELACIONADES