Presentació de l'Arxiu Biodinàmic de Montjuïc

NOTÍCIES
Banner Presentació de l'Arxiu Biodinàmic de Montjuïc

El proper dimecres 18 de maig a partir de les 18h es presentaran a la Biblioteca Francesc Candel els resultats de la recerca realitzada pels i les alumnes de l’Escola Can Clos com a part del futur Arxiu Biodinàmic de Montjuïc.

 

Al llarg de tot el curs, de la mà de l’etnobotànica Laura González d'Ancestral Plants, han començat a explorar la muntanya de Montjuïc, a la falda de la qual es troba la seva escola, per conèixer les plantes que hi habiten i els seus usos medicinals i gastronòmics, que han anat recollint en un quadern de camp per cada una de les temporades de l’any.

 

L’Arxiu Biodinàmic de Montjuïc serà un arxiu viu de les plantes de Montjuïc i els seus usos que es proposa com un espai d'agricultura ecològica i de rescat de la memòria etnobotànica i cultural de la muntanya.

 

Aquest procés de recerca i creació s’integra a l’eix de treball sobre el paisatge de la Xarxa de comunitats de memòria, revisant històricament i a través de la pràctica artística les relacions entre societat, cultura i natura que han configurat l’actual paisatge d’aquesta part de la ciutat.

 

?Dimecres 18 de maig

⏰18h 

?Biblioteca Francesc Candel 

XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS
ACCIONS RELACIONADES