Primera trobada de l'holó feminista de La Veïnal TV

NOTÍCIES
Convocatòria Holó Feminista La Veïnal

El proper 11 d’octubre a las 17:30h tindrà lloc la primera trobada de l’holó feminista de La Veïnal TV, la televisió comunitària de Barcelona, a l’Ateneu L’Harmonia.

 

La Veïnal és un altaveu i un espai per a visibilitzar les realitats de les veïnes de Barcelona, fent acompanyament audiovisual i donant difusió al que fan moltes entitats i persones a la ciutat.

 

Primer es va començar dinamitzant diversos grups territorials (anomenats holons), sent Sant Andreu i el Carmel els grups amb més recorregut. Actualment tenen dos grups de veïnes i entitats estables que porten a terme els seus programes de televisió. 

 

Al web també hi ha diversos canals temàtics, on es dona un espai especial als continguts de feminismes.  Però la idea és poder configurar un holó potent i donar-li més força i visibilitat obrint un canal de feminisme dins del web. Un canal que les veïnes puguin sentir seu i construir entre totes. Per aquest motiu, La Veïnal ha obert una convocatòria per a poder participar a la primera trobada de l’holó feminista.

 

Si vols inscriure’t, pots enviar un mail a  info@laveinal.cat o bé omplir el formulari de contacte a www.laveinal.cat/participa

 

 

XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS
ACCIONS RELACIONADES