Senyor Oca

Senyor Oca

Senyor Oca s’ha convertit en un dels referents del rap de la terra, amb un missatge contundent de crítica social. El seu directe és molt enèrgic i intens però també deixa espais per a la reflexió i moments molt divertits per ballar i gaudir de la festa. Un projecte amb forta identitat pròpia.

 

El 2018 el seu primer disc professional Cant de pagès el va situar a l’escena professional amb actuacions al MMVV, al Festival Acústica, al Garrivern, al Black Music Festival, així com a desenes d’actuacions a barraques i festes majors de Catalunya.

 

El 2019 va ser un any frenètic ple de concerts amb actuacions remarcables al festival Festivern o a la Fira Mediterrània, entre altres. Al novembre d’aquell any va sortir el seu últim treball EGA (Guspira Records), amb col·laboracions de Ju o Lágrimas de Sangre.

 

El 2020 no podia començar millor amb un sold out a la Sala Apolo presentant EGA. Malauradament la covid-19 va irrompre i es va cancel·lar la seva extensa gira que incloïa grans festivals.

 

El 2022 comença amb un nou disc Portals en què col·labora amb artistes com Flashy Ice Cream, El Pony Pisador o Santa Salut. Crítica social, festa, unió i rap de la terra són els eixos que caracteritzen aquest artista, que en directe està acompanyat de bateria, saxo, DJ i corista. Una combinació explosiva que ja ha convençut a grans festivals com el Viña Rock on va presentar el seu últim disc.