Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Bichos do Brasil

Pia Fraus

Dansa

Edat recomanada: Públic familiar

Pia Fraus, un dels grups de teatre brasiler més importants per a nens i adults, amb gairebé quaranta anys de companyia, et presenta aquest viatge per la diversitat natural de la selva.

Sense text i amb només tres actors, però amb més de 50 titelles i ninots gegants fets de materials naturals, la companyia fa contemporanis els elements de la cultura popular brasilera. Nens i nenes de totes les edats hi trobaran coreografies i molt de color per fer-los viatjar fins al cor de l’Amazones.

Recomanat per a més de 2 anys.

Pia Fraus

En els seus més de 30 anys d'existència, la companyia brasilera Pia Fraus – que significa mentida piadosa en llatí – ha produït més d’una vintena d’espectacles i ha actuat a tots els estats de Brasil i a 23 països diferents, entre ells el nostre, participant en festivals d’arreu del món.

Els seus components, que han treballat en teatre, dansa, teatre de titelles i màscares, circ i arts plàstiques, defineixen una línia de treball que integra cadascun d'aquests àmbits. Així, amb el poder de les imatges, el treball amb titelles i actors i les màscares, han construït al llarg dels anys un repertori amb unes característiques molt particulars, cercant la integració dels recursos del teatre d'animació amb altres llenguatges.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots