Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

EGO

Humancía

26/04/2024 - 18:00h

CC Sarrià

Dansa

Durada: 40 minuts / Idioma: català

Edat recomanada: Públic general

Una peça de dansa contemporània que dona una perspectiva des d’on es pot valorar i entendre el món, i intentar així remoure la consciència del públic.

EGO ens parla sobre els problemes de l’individu en societat; sobre la necessitat que tenim de destacar i sentir-nos importants i protagonistes. És una crítica de l’egoisme de la societat actual, de com passem per la vida sense obrir de debò la mirada més enllà del nostre melic i caminem sense observar tot allò que ens envolta.

En un inici de l’espectacle veurem l’ésser més individual, aquell que només veu el seu propi jo i és capaç de passar per sobre dels altres per aconseguir fer-se veure. Amb el transcurs de la peça, evolucionarà cap a un ésser que va obrint la mirada, que es mourà de manera col·laboradora i cooperativa, i idealitzarà així una societat millor.

Humancía

L’any 2020, després de diverses temporades creant peces curtes i mostrant-les en diferents espais, un grup de joves ballarins de dansa contemporània van decidir consolidar la seva unió i formar Humancía sota la direcció coreogràfica d’Irina Pineda.

El nom va sorgir de la missió com a companyia de tractar temes humans i de consciència social en les peces que es creen. Per això, d’humans i de companyia surt human-cia.

Així doncs, les peces d’Humancía busquen realitzar una acció social i educativa, tractant sempre temes de crítica i reflexió social, entenent l’art com a element socialitzador.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots