Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Las Cotton

Anita Maravillas

Teatre

Edat recomanada: Públic familiar

Deixant enrere els perills del seu poble natal, la família Cotton es dirigeix a la ciutat a la recerca d’una nova vida i oportunitats. Entre les teulades i els llums de la ciutat, entre les teles, els fils i les màquines de la fàbrica, la mare i les seves dues filles viuran noves aventures i perills desconeguts. Però aquesta vegada no estan soles i es llançaran amb força al desig de ser feliços.

‘Las Cotton’ és un espectacle de titelles per a tota la família que s’inspira en les lluites obreres de les dones a la industria tèxtil de principis del segle XX. A través de la mirada d’una mare i les seves filles es crearà un imaginari visual del que va significar la revolució industrial.

Recomanada per a més de 6 anys.

Anita Maravillas

Companyia dedicada al teatre de titelles, amb una llarga formació i investigació des dels seus inicis a Barcelona i espectacles creats i produïts al País Basc, en estreta col·laboració amb el Zornotza Aretoa i la productora Portal 71.

Anita Maravillas va ser creada l'any 2005 per Miren Larrea (País Basc) i Valentina Raposo (Xile). Totes dues es van formar en diferents tècniques del teatre de titelles de la mà de titellaires com Pepe Otal, Jordi Bertran o la Companyia Herta Frankel, amb qui van arribar a perfeccionar la tècnica de la marioneta de fil. Completen l’equip, Iván Alonso a la direcció i Ion Chávez a la il·luminació.

La companyia compta amb vuit espectacles de titelles per a públic familiar i una proposta de carrer. Amb ‘Jon Braun’ ha girat durant 3 anys a nivell estatal fent-se amb el premi Amigos Titiremurcia a millor espectacle familiar 2018. ‘Les Cotton’ es va estrenar l’octubre de 2021.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots